The Fabby

Veteran Driver III
 • Content count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Trainee

7 Followers

About The Fabby

 • Rank
  6t Yacht

Recent Profile Visitors

1047 profile views
 1. World of Trucks API

  No possibility to generate own plates like before?
 2. Great way to backstab us trip logging websites. Also awesome for ramming others and having less then 5 seconds needed to crash another person. Shame to who came up with this rediculous solution.
 3. Vos Logistics

  Weer een nieuwe... success wederom?
 4. Virtual Trucking Manager

  As far I understand there's no more development on VTM. The copyright still says 2016 even.
 5. Max api calls

  Thank you
 6. Max api calls

  How often are we allowed to call the api. Max requests per min / seconds etc
 7. Max api calls

  I've been given an api for complete list of all users online on MP months back. Not posting it since i'm unsure its public available. Back then i was allowed to grab it once a minute, i'm just checking in if that is to frequent, i'm caching it locally already but updating that cache by the minute.
 8. [DGC] Dutch Gaming Community

  Let op! Vanwege meer gezelligheid zitten wij als team op teamspeak van mede community. @ ts.get-gaming.net
 9. Video programma´s

  Nee helaas niet. Maar inderdaad CTRL + F2 wanneer er iets gebeurd en reporten ingame ook. Anders heb je geen bewijs welke Multiplayer ID het was.
 10. Video programma´s

  Zal in kort uitleggen hoe je hier snel mee kan werken. Hou van dit programma. Laat playstv lekker opnemen. Er gebeurd iets, druk linker CTRL + F2. Hiermee word een bookmark gemaakt. Zorg dat je de speler ingame report. Hierdoor zal ook zijn steamid, mpid etc in beeld komen en is nodig als bewijs voor de admins bij support. Na het spelen klik je de opname aan, je zal icoontjes zien waar je allemaal CTRL + F2 gedaan hebt. Dit is standaard 30 seconden. Door de randen te pakken kan je het korte/langer maken. Tevreden dan doe je upload. Kort hierna kan je hem bekijken. Nu moeten we het indienen. Op truckersmp log je in en ga je naar reports. Geef de juiste informatie op. De Multiplayer Id kan je vinden in je video waar je hem report, dit dus wel in de video laten zien ook. Hiermee word de juiste persoon gereport. Zet de video link in de beschrijving en laat deze MINIMAAL tot 1 maand NA de ban verlopen is nog online. (regels TMP) Hou rekening mee dat soms weken tot zelfs een maand kan duren voor een ticket afgehandeld word. Echter over een maand of nu, indien geldig zal de persoon ervoor gestraft worden. hou ook rekening mee dat admins willen zien hoe iets gebeurd is. Dus niet je videos super kort maken, maar duidelijk laten zien wat er gebeurd is en dat je ze report ingame laten zien. (Belangrijk!) Dan blijft er nog maar 1 ding over. Af en toe kijken of ze verwerkt zijn en genieten van het feit dat je MP weer wat veiliger gemaakt hebt.
 11. [DGC] Dutch Gaming Community

  Vandaag leden lijst en ritten lijst geintroduceerd op de website. Deze worden live vanaf tour-o-matic geladen. http://dutchgamingcommunity.nl/leden/ http://dutchgamingcommunity.nl/ritten/ Binnenkort ook maar is live streams automatiseren.
 12. ETS2mp loopt vast

  Kan je is een nieuw profiel maken en het testen. Tevens de plugins tijdelijk eruit halen, deze vind je in de installatie map van ETS2 bin/x64/plugins/ (alles hier even uitslepen naar bureaublad) Altijd DirectX gebruiken!! Niet 30 minuten laten staan. Dit is alleen wanneer je tijd niet gespeeld hebt. MP zijn tijd stopt niet dus jouw game moet financiële berekening en alles inhalen over die tijd en dat kost even. Dit is dus alleen als je bij teleporteren zwart beeld krijgt. Dan moet je het uit wachten.
 13. no jobs

  Find a place ingame where it tells you to shutdown engine and sleep. Fixes it everyime for me.
 14. [DGC] Dutch Gaming Community

  Yay! DGC weer in ere herstellen en groot maken. Slechts een kwestie van tijd.
 15. Cars en Admins en Game

  Ga naar server 1, anders niet klagen. Je weet dat de trolls altijd drukste plek zullen opzoeken en dus kies je daarvoor. Admins? Gewoon reporten, want het zal niks oplossen als ze komen omdat kwaad al geschied is. Neem plays.tv en report wat er gebeurd is met een video, kan soms door drukte paar weken duren maar er word dan gegarandeerd actie tegen ondernomen. Ga soliciteren bij scssoft of maak het zelf beter. Je kan er niks aan veranderen en er is niks mis met de game. Het is geen echte simulatie aangezien het geen 1 op 1 schaal is. Dit veroorzaakt ook het rare gedrag van vrachtwagens. Hoe snel jij beweegt in het spel klopt niet met realiteit. Maar goed ook want dan zou europa niet te doen zijn gezien het formaat en tijd die het reizen in neemt. Zou jaren kosten om heel nederland alleen al te maken. Tevens scripts is wel even ander verhaal dan een game coden. Zeker het maken van een mod zoals MP die inhaakt op de game is geen makkelijk iets. SCs soft zit mij met een trip logger al vaak tegen omdat er weinig voor developers word gedaan. Kan me voorstellen dat het met MP nog veel moeilijker is. Buiten dit alles om, ze zouden wel harder mogen optreden om de servers op te ruimen. Ongelovelijk dat je non stop drama bij duisburg repair hebt en er nooit een admin rustig is gaat zitten en opruimen. Maar goed dit is wat je krijgt met vrijwillgers. Ze moeten er meer hebben maar dan is het admin abuse moeilijker in de gaten te houden. Kortom, niks zal veranderen en de drama's worden alleen maar erger. Enige oplossing...een echte simulator gaan spelen. In deze categorie zal je op flight sims uitkomen en dat is wel heel veel moeilijker om te leren en doen. Voor euro truck.. lekker naar single player en anders zal je in MP met de drama's moeten leren omgaan, ontkomen kan je het niet.