Jump to content

BladE94

Veteran Driver II
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Truck?

About BladE94

  • Rank
    No Cargo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. W imieniu Zarządu firmy BFC Baltic Forwarding Company - Virtual Spedition serdecznie nie polecam gracza o nicku Mcomsi. Z pewnych źródeł wiemy, że dołącza on do różnych VS, tak jak i do Nas, a następnie nie udziela się zarówno na Team Speak'u, jak i na wszelkich innych ścieżkach kontaktu. W tłumaczeniach mówił, że ma jakiś problem z grą, że cały czas próbuje ją niby naprawić, a w rzeczywistości jego aktywność w tych grach jest zerowa, dodatkowo plącze się w tłumaczeniach. Po 3 dniach względnego kontaktu cisza. Pan został zwolniony dyscyplinarnie po niecałym miesiącu braku jakiejkolwiek aktywności. Przestrzegamy przed tym graczem gdyż wiemy od kilku innych VS, że skacze on po firmach, a następnie kontakt się urywa. Używa on starego avataru Baltic Transport - Virtual Spedition, będącego integralną częścią BFC, a jako że nie jest już naszym kierowcą, nie ponosimy odpowiedzialności za wszelkie jego działania. Poniżej linki do jest profilu Steam i TruckersMP. https://truckersmp.com/user/944230 http://steamcommunity.com/id/zlomsi
  2. BladE94

    Problem z DLC DAF

    Problem rozwiązany. Musiałem usunąć folder mod i zrobić go na czysto. Do zamknięcia
  3. BladE94

    Problem z DLC DAF

    Wersja jest 1.28
  4. BladE94

    Problem z DLC DAF

    Mam problem z DLC do DAFa. Mianowicie, czy to na singlu, czy na multi, kiedy chcę dodać obrysówki w miejscach typu grill przedni czy osłona przeciwsłoneczna, gra wywala mi komunikat, że nie wykryto części, bo nie zastosowano odpowiedniego filtru wyszukiwania. Problem w tym, że DLC jest zainstalowane, bo widzi inne części z tego DLC, a wszystkie filtry są aktywne. Najgorsze jest to, że dzieje się to na profilu, który służy do jazdy na multi. Stworzyłem 5 nowych profili, i na 4 z nich DLC działa, a na jednym nie, plus nie działa na starym profilu do multi. Problem jest identyczny na multi i na singlu. Piszę to tutaj, ponieważ na forum SCS, na fb czy w internecie nie znalazłem rozwiązania tego problemu, i nie wiem już co robić. Zarówno gra jak i Steam były restartowane, uruchamiane jako administrator, reinstalowane, i dalej kicha. Dodam też, że nie tylko ja mam taki problem. Ktoś zna może rozwiązanie tego problemu i zechce się nim podzielić? Będę wdzięczny
×
×
  • Create New...