Jump to content

Levi [NL/GER]

Retired Team Member
 TruckersMP Profile
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Levi [NL/GER]

 1. Hallo Truckers,

   

  Vandaag verheugen we ons om aan jullie de nieuwste toevoeging van TruckersMP aan te kondigen: Onze gehele eigen Patreon.

  9FhiSZU.png

  In-spel beloningen zullen worden toegevoegd later vandaag.

   

  Wat is Patreon?

  Patreon is een crowdfunding-lidmaatschaps platform dat creators helpt, terwijl zij ook abonnees beloningen teruggeven. Meer informatie kan worden gevonden op de “About” pagina op Patreon.

   

  Wat betekent dit voor mij?

  Dit betekent dat je TruckersMP ondersteund bij de ontwikkelings en server-kosten en tegelijk exclusieve beloningen ontvangt. Je kan verschillende niveaus kiezen, waarvan elke verschillende/meer beloningen hebben.

   

   

  Hoe zal ik worden erkend als ik een Patreon wordt?

  Als toevoeging bovenop de beloningen die je kan ontvangen, zal er een “Wall of fame” op onze website zijn waar alle Patreons op te zien zijn. Daarnaast zal er een kleinere Wall of fame zijn op de site waar alleen de top Patreons op te zien zijn. Verder, als je een Patreon bent, zal er een nieuwe sectie te zien zijn op je profiel waar je je huidige bijdrage kan zien, levenslange bijdrage en meer. Deze sectie zal op je profiel blijven totdat je de verbinding met Patreon verbreekt. 

  Opmerking: Je kan je Patreon account niet verbinden met TruckersMP als je geen actieve Patron bent (zelfs als je al eerder bijdroeg). 

   

   

  Hoe zit het met de Niveaus? Wat voor dingen krijg ik?

  Informatie betreft dit, kan hier gevonden worden. Anders: 

  • De prijzen van de huidige niveaus zullen in de toekomst niet veranderd worden.
  • Nieuwe niveaus zijn gepland, alleen moeten we nog beloningen uitkiezen.
  • Beloningen van de huidige niveaus worden hoogstwaarschijnlijk niet veranderd.

   

   

  Hoe kan ik mijn beloningen ontvangen?

  1. Koppel je Discord account aan je Patreon account in App Integraties.

  2. Selecteer een niveau waar je geïnteresseerd in bent.

  3. Koppel je TruckersMP account met Patreon door naar je profiel instellingen te gaan, bij het Profiel en Verbindingen tabblad.

  si2nA1Y.png

  4. De website, Forums, Discord en Spel client zullen gelijk worden ge-update met jouw beloningen.

   

  $5 Patreons kunnen hun gekleurde naam en badge tijdelijk uitschakelen door /tg commando te gebruiken. Bedenk dat deze instelling na een herstart van het spel altijd op zichtbaar weer zal staan. De Patreon rank kleur is niet definitief en zal worden veranderd in de toekomst. 

   

  Samen met de opening van onze Patreon pagina, hebben we ook onze Privacy Policy aangepast, (deel 2.4.1). Als laatste, als je nog vragen hebt, stel alsjeblieft een terugkoppelings-ticket op onder de Community Management categorie. Dankjewel alle nieuwe Patreons!

   

  TruckersMP Team


   

 2. Oh nee, je bent verbannen? Volg dan alsjeblieft deze gids om te zien wat je wel en wat je niet kan doen.

   

  Stap 1 - Ken je ban

  Het is belangrijk dat je begrijpt waarvoor je bent verbannen. Vergeet niet om eerst goed alle informatie die je hebt gekregen met je ban, door te nemen. Ga naar je profiel op onze website en bekijk je ban, een voorbeeld kan hieronder gevonden worden. 

   

  XNqSF6X.png&key=8cbd76181ce25393c5be99e3

  Voorbeeld van een ban.

   

  Je kan hier zien wie jou verbannen heeft, waarom je verbannen bent en tot wanneer je verbannen bent.

   

  Mede door onze “nieuwe” manier waarop wij bans verwerken, zal een 4ᵉ, 5ᵉ of 6ᵉ ban langer zijn dan de eerste 3 die je krijgt. Dit kan resulteren dat zelfs een kleine overtreding een 1 tot 3 maanden ban kan worden of zelfs een permanente ban. Dit is alleen van toepassing na 3 bans. Meer informatie kan hier gevonden worden.

   

  Stap 2 - Begrijp je ban

  Je hebt een ban gekregen, nu moet je er achter komen of deze ban verdiend is of niet. Je hebt onze regels doorgelezen tijdens het aanmelden op onze website toen je de mod downloadde, dus ben je bekend met onze regels en kan je niet aangeven dat je deze niet hebt doorgelezen. Als je weet dat je fout zit en je een regel hebt gebroken, is er niks anders te doen dan te wachten tot je ban wordt opgeheven. Je hebt nou eenmaal een regel gebroken, je bent gepakt en er voor gestraft, einde discussie. 

   

  Hoewel, als jij overtuigd bent dat de uitgedeelde ban niet verdiend is, kan je een hoger beroep indienen. Als je in hoger beroep gaat is het mogelijk om de desbetreffende admin uit te leggen waarom de ban niet verdiend is en waarom deze opgeheven zou moeten worden in jouw mening. Het in hoger beroep gaan betekent niet dat de ban automatisch wordt opgeheven, ga alleen in hoger beroep als jij er echt van overtuigd bent dat de ban niet verdiend is. Het schiet namelijk niet op als je in hoger beroep gaat terwijl je duidelijk schuldig bent en de ban verdiend.

   

  Stap 3 (Optioneel) - In hoger beroep gaan 

  Wees slim en stel een goede uitleg op met geldige argumenten en als het mogelijk is, bewijs dat duidelijk laat zien dat de ban onterecht is of dat het niet jouw fout is. 

   

  Sommige redenen waarom een hoger beroep wordt afgewezen: 

  • Je liegt, dingen vertellen die niet waar zijn.
  • Er is geen bewijs om te bewijzen dat je onschuldig bent.
  • Je bent niet formeel of behandelt ons niet met respect.
  • Het systeem spammen na afgekeurde beroepen.
  • Een Admin is niet overtuigd door jouw beroep en/of bewijs.

   

  In het algemeen, als je eerlijk bent en geldig beroep indient bij een ongeldige ban, eindigt het hier. Jouw beroep wordt geaccepteerd en de ban zal worden opgeheven. 

   

  Als je alleen het bewijs voor de ban wilt zien, kan dit via een beroep met daarin de vraag naar het bewijs. 

   

  Stap 4 (Optioneel) Hoger beroep afgewezen en ik ben het er niet mee eens!

  Het kan gebeuren dat een hoger beroep wordt afgekeurd, een reden zal je altijd worden voorzien in de chat waarom zodat je weet waarom het is afgekeurd. Maar ik ben het niet eens met deze beslissing, wat moet ik nu doen? Laat alsjeblieft een formele terugkoppelingsformulier hier achter. Weet zeker dat je genoeg informatie in je formulier zet zodat de project manager dit makkelijk kan doornemen en de huidige situatie goed begrijpt. Nadat je het formulier hebt opgestuurd, moet je wachten tot ze je beantwoorden, meerdere formulieren opsturen/spammen zal het proces niet versnellen. Het kan een tijdje duren sinds onze project managers zeer druk zijn.

   

  Belangrijk - Wat niet te doen…

  • Maak geen Topics/Statuses op het forum over.
  • Admins die hun werk misschien niet goed doen.
  • Foutief werk van Admins, die onschuldige spelers verbannen in plaats van trolls.
  • Jouw eigen ban en dat je ban opgeheven zou moeten worden.
  • Jouw ban in het algemeen.

    

  Stuur geen vriendschapsverzoeken op Steam naar de betreffende admin, want je zal waarschijnlijk worden geblokkeerd. Op jouw hoger beroep kan je met de admin communiceren. 

  Zet ook geen statussen op het profiel van de betreffende admin.

   

  Creëer ook geen terugkoppelingsformulieren in plaats van een hoger beroep. Support kan jouw ban niet opheffen en zal niks met een hoger beroep doen.

   

  Voorkomende vragen.

  Iemand is verbannen voor een soortgelijke reden maar heeft een andere banlengte, hoe is dit mogelijk?

  Elke situatie is anders en kan anders worden gezien door verschillende admins. Admins kijken ook naar jouw bangeschiedenis voordat ze je verbannen, dit kan een negatief effect hebben op de lengte van jouw nieuwe ban.

   

  Ik ben verbannen op ETS2:MP, maar ik kan niet spelen op ATS:MP

  Dit netwerk verspreid zich over beide mods, je hebt 1 account voor beide spellen. Dus als je verbannen bent op ETS2:MP ben je dat ook op ATS:MP en vice versa.

   

  Ik ben niet tevreden over de acties of beslissingen die zijn gemaakt door een admin, wat kan ik doen?

  Voel je vrij om een terugkoppelingsformulier te maken hier.

  Of bekijk deze topic alsjeblieft: 

   

  Ik heb een permanente verbanning gekregen voor mijn gebruikersnaam, is dit geldig?

  Ja, het is mogelijk om een permanente verbanning te ontvangen voor een verkeerde gebruikersnaam, profielfoto, tag of kentekenplaat. We proberen je zo vaak mogelijk eerst altijd te waarschuwen of aanspreken, maar het kan gebeuren dat we gelijk iemand verbannen door het aantal openstaande reports of door tijdgebrek. Je hoeft simpelweg alleen je gebruikersnaam, profielfoto, tag of kentekenplaat te veranderen en daarna in je hoger beroep ons terug te berichten dat je dit hebt veranderd. Als dit gaat om een profielfoto of gebruikersnaam kunnen wij dit zelf checken, anders moet je met gebruik van een screenshot ons bewijzen dat jij je tag of kentekenplaat hebt veranderd. Als de ban niet in de 4ᵉ, 5ᵉ of 6ᵉ banregel valt, dan zal de ban worden opgeheven en zul je weer kunnen spelen.

   

  Volgens mijn ban, moet deze al opgeheven zijn, maar ik ben nog steeds verbannen?

  De tijden zijn genoteerd in de UTC tijdzone, dus misschien wil je de tijd nakijken met jouw eigen tijdzone. 

   

  Waarom ben ik verbannen in-game zonder bewijs?

  Bewijs zal later toegevoegd worden sinds het zou kunnen dat we nog bezig zijn met het verwerken van in-game bans. Als je zeker wilt weten of de reden voor de verbanning geldig is, kan je een hoger beroep maken met de vraag of je het bewijs kan inzien.   

    

 3. Hello Taigas! 

   

  The problem might be a corrupted file or something similar in the mod itself. It will still show up as a working mod in the Mod Manager but will not work ingame. 

  What you could try, if you are using any other mods, is to have the bus on the "Highest Priority" in your mod folder, You can do that my selecting the bus mod, and using the button (At the red arrow) to increase the priority until it is in the red square, or on top of the list.

  (This is not my personal mod manager, this is just an example on how to do it)

  tQl6QMv.png

 4. Hello all :D 

   

  I have had this issue, where the server kicks me for an Invalid client. 

  After reinstalling the newest version of the files via the links provided by TMP, remaking the mod folder (called mod) and removing the Heavywinter.scs file, it still kicks me. 

  If anybody could help me with this, that would be great <3 

  yw1MJMD.png

   

   

   

  • Haha 1
 5. Hello Erik!

   

  You can embed photos into posts by uploading them to a site like Imgur

  then rightclick the image when uploaded and "Copy Link adress"

  paste the link into your post, and voila!

   

  7NlWTCNvQFyUJMweY9_ByA.png

 6. hello Roby!

   

  Are you using a Double trailer in Europe, or trying to pick up jobs via the Job market? 

  You can't do that, Use the Load market to find custom cargo for your own trailer. 

  0YIuSGt.png

 7. Hello Mysterious!

   

  The reason why your game might be crashing is because of a few reasons.

  1. More than 50 Ingame drivers (Game can freeze and crash while syncing the drivers with your current job market)

  2. Refresh Job market by using console. Tutorial below.

   

  How to solve these issues?

  1. Fire all your drivers, unassign personal owned trailers by making them private.

  2. Open console and use the command g_set_time 1245

   

   

 8. Hello Katsotsang!

   

  This kind of error is pretty common, I get it atleast once a week. This can be caused due to the game having a corrupted or conflicting file, and then the game will shut down itself and display that message.

  It also can occur in really populated areas like the Calais-Duisburg road, because of so many requests. 

  You cannot really fix it, except Verifying the files of your ETS 2.

   

  Like this: Steam > Library > Euro Truck Simulator 2 > Rightclick > Properties > Local files > Verify integrity of game files.

  DqzLgtf.pngochUMCR.png

   

 9. Hello Katsotsang!

   

  This kind of error is pretty common, I get it atleast once a week. This can be caused due to the game having a corrupted or conflicting file, and then the game will shut down itself and display that message.

  It also can occur in really populated areas like the Calais-Duisburg road, because of so many requests. 

  You cannot really fix it, except Verifying the files of your ETS 2.

   

  Like this: Steam > Library > Euro Truck Simulator 2 > Rightclick > Properties > Local files > Verify integrity of game files.

  DqzLgtf.png ochUMCR.png

 10. Hello Da_Da_Ya!

   

  First of all, have you tried it on another server? (Which you cant really do right now...) 

  The reason you probably got a ban for this, is because there is people using cheats or external software to make their trucks basically invicible and they drive thru players, on purpouse.

  What you should have done, is not driven, waited a few minutes, and then look if it loaded the other players in. Because it can take a while sometimes.

  Otherwise i recommend you fully uninstall ETS2 and DIrectX, reinstall them both and you should be fine!

   

  Hope that helped you!,

   

  -Levi

 11. Hey/Moin MrJonton :D 

   

  You are allowed to use clips of livestreams, If you use twitch. Go to the replay, find the moment and make  a 30 to 60 second clip via twitch, and copy the link into the report.

  Do make sure that its available for the Full duration of the ban + 1 month. Otherwise it might not be accepted.

  (You can always record it and upload it to YT.) (Or use This tutorial!)

   

  Hope that helped you :D 

   

  -Levi

  • Thanks 1
 12. Hello Beatu!

   

  As I've said multiple times, I am not a mod. But this the help section. If you want to report someone, go to the TruckersMP site, log in, top right, account, reports. Then make a report against the user, and there's a big chance they get banned. It might take a few hours, or days until they respond though.

   

  Hope that helped you a bit :)

   

  -Levi

  • Like 1
 13. Hello Tokana :D 

   

  The mod you were looking at is a mod that only works in Single player (Or Client side if you are good with modding). 

  There is alot of Turkish sites who have custom interiors, that work Client side, and you dont have to edit those. Just look up ETS2MP Client side mods, and you will find them!

  Do make sure to follow the save editing rules, 3.1

   

  Hope that helped you :D 

   

  - Levi

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.